29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Tümer’den farkındalık çağrısı…

Tümer’den farkındalık çağrısı…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, toplumun tüm kesimlerine olan sıcak yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Tümer, Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel’le birlikte anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.
Yoğun referandum programına rağmen engellileri ve yaşlıları unutmayan Tümer, Yedipınar Engelliler Parkı, Seyhan Huzurevi ve Yaşlılar Rehabilatasyon Merkezi ile Adana Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yaşlıları yalnız bırakmadı.
Engelliler Parkı’ndaki genç engellilerin resim, boyama ve pasta-kek atölyesinde el emeği göz nuru ürünlerini dikkatle inceleyen Tümer, tüm dünyada engelli bireylerin tarımla, toprakla ve çiçeklerle rehabilite edildiğini, bu yöntemin çok yararlı olduğuna inandığını vurguladı. Engelli çocuk ve gençlerin bu sayede hem üretime dönük çalışma yaptığını, hem de az da olsa emeklerinin karşılığında para kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Tümer, “Engelli merkezleri ve derneklerinde görev yapan bir insan olarak hayata geçirilmek istenen bu gibi projelerin takipçisi ve manevi destekçisi olmaya hazırım” dedi.
ENGELLİ ANNELERİYLE TOPLANTI YAPTI
Yedipınar Engelliler Parkı Müdürü Yusuf İyi ve engelli anneleriyle bir de toplantı düzenleyen Tümer, annelerin çocuklarının günlük bakımı için beklediği destek konusunda girişimlerde bulunacağını vurguladı.

Tümer, Erdoğan ve Özel, buradaki ziyaretin ardından Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçerek yaşlılarla yakından ilgilendi. CHP heyeti, daha sonra Adana Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları da ziyaret etti. Huzurevinde kalan ünlü televizyoncu ve spiker Mesut Mertcan’la da bir süre sohbet eden Tümer, engelliler ve yaşlılara karşı farkındalığı artırmanın önemine işaret etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir