18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Tufanbeyli’de 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı…
ADANA TUFANBEYLİ İLÇESİNDE, MÜFTÜLÜK TARAFINDAN MERKEZ ULU CAMİİ ALT KATINA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU AÇILDI. (İHA/ADANA-İHA)

Tufanbeyli’de 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı…

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde, müftülük tarafından Merkez Ulu Camii alt katına 4-6 Yaş Kur’an Kursu açıldı.
Müftü Hanifi Özlen, açılışı yapılan kursta 4-6 yaş grubuna göre özel eğitim verileceğini belirterek, “Çocuklarımız dinimizin temel değerlerini, yaş gruplarına göre bu konuda eğitim almış hocalarımız tarafından alacaklar. Bu uygulama Diyanet İşleri Başkanlığımızın özel ilgi gösterdiği pilot bir uygulamadır. Bu kurs için emek veren tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Destekler ile bu çalışmalar daha da devam edecek. Bu kursta eğitim verecek bayan hocamızda bu eğitimde öncü olacaklardır” diye konuştu.
Eğitimin çok küçük yaşlarda başlanması gerektiğini belirten Kaymakam Adem Başoğlu ise şunları kaydetti:
“Milli Eğitim Bakanlığı bu konuyu okul öncesine verdiği önemle gösterdi. Eğitimde artık 7 yaş çok geç bir yaş. Çocuklarımıza bu yaşta ne verebilirsek hayatlarında onun karşılığını alacaklarından emin olun. Bu çocuklarımız kendi yaş gruplarına uygun eğitimle dini bilgilerini alıp kursu tamamlayacaklar ve başta ailelerine ülke ve milletine hayırlı bir birey olarak yetişmiş olacaklar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Kur’an kursu açılışına Belediye Başkanı Remzi Ergü, Garnizon Komutanı Üstteğmen Yasin Mertcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Gürçınar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hidayet Çavuşoğlu, daire amrileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir