16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Tren araca çarptı bir ölü…

Tren araca çarptı bir ölü…

Kaza, Sarıçam ilçesinde bulunun Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Üzeyr Melik (55) 10 H 8650 plakalı TIR’ına Balıkesir’den zeytin yükleyip Adana’ya gelmek için yola çıktı. Sabah saat 05.00 sıralarında Adana’ya giriş yapan Melik, saat 05.30’da da Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş yaptı. Melik sanayi bölgesinin girişindeki hemzemin geçitten geçmek isterken tren geleceği için bariyer indirildi. Ancak buna rağmen hemzemin geçitten geçmek isteyen Melik’in kullandığı TIR’a tren ortadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 4 metre savrulan TIR, refüjdeki palmiye ağacına çarpıp kökünden söktü. Sürücü Melik ise, sürücü koltuğundan fırlayıp yolcu koltuğu kısmında sıkıştı. Hemen sanayi bölgesine yakın olan sivil savunma ekiplerine haber verildi. Ekipler gelerek Melik’i sıkıştığı yerden çıkarttı ancak sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Melik’in hayatını kaybettiğini belirledi.
Çarpmanın etkisiyle TIR’da bulunan tonlarca yeşil ve siyah zeytin raylara döküldü. Polisin incelemelerinin ardından iş makinesiyle raylara dökülen zeytin tenekeleri ve zeytinler toplandı. Sanayi bölgesine de trafik tek yönlü olarak verildi. Zeytin ve tenekeler temizlendikten sonra yol trafiğe açıldı. Melik’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir