28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Topuz Kariyer Günleri Kapsamında Öğrenciler ile Buluştu…

Topuz Kariyer Günleri Kapsamında Öğrenciler ile Buluştu…

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Karataş’ta Mehmet Akif Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek kariyer planlamaları hakkında söyleşi gerçekleştirdi.

Veteriner Hekim Necip Topuz; öğrenciler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerimizin eğitimlerine verilecek desteğin ülkemizin geleceğine katkı sağlayacağına inandıklarını belirterek eğitimin gerekliliğinin yanı sıra her geçen gün artmakta olan madde bağımlılığına da dikkat çekti.

Geleceğe umut ile bakan onlarca gencin madde bağımlılığı ile bataklığa sürüklendiğinin göz önünde bulundurulması gerektiğini belirten Başkan Necip Topuz, bu konuda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin her daim yanlarında olacağız dedi.

Topuz; “Eğitime karşı göstereceğimiz duyarlılık ve alaka ile yetişecek yeni nesillerin daha aydın bireyler olarak toplumumuza kazandırılmasını hedefliyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Planlanan eğitim faaliyetleri ile birlikte okullarımızın düzenlediği kariyer günleri etkinliklerinde de öğrencilerimiz ile söyleşiler gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz gelecekleri ile ilgili planlar kurar iken bizlerden destek almaları gelecek planlamalarına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Gerçekleştirilen bu etkinlik ile öğrencilerimiz ile bir arada olmamızı sağlayan değerli öğretmenlerimize ve toplantıya katılım gösteren öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunar geleceğimizin teminatı tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir