25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Tombalacılar Oynamaktan Vazgeçmiyor…

Tombalacılar Oynamaktan Vazgeçmiyor…

Adana’da Sınırlı Sorumlu Şans Oyunları Destek Hizmet Kooperatifi Adana Şube Müdürlüğü tabelası asılan ve daha önce de parti adı altında kumar oynatılan iş merkezine yapılan baskında 100 kişi kumar oynarken yakalandı. İdare para cezası kesilen kişilere kumar oynatan şüpheli, parayla değil stres atmak için eğlencesine oyun oynadıklarını söyledi.

Merkez Seyhan İlçesi’nin Kayalıbağ Mahallesi’nin Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Galeriya İş Merkezi’nde tombala oynatıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, gece yarısı operasyon düzenledi. Geçmiş yıllarda Güven Parti, Milliyetçi İrade Yükselişi ve Yükselen Türkiye Partisi tabelaları altında tombala oynatılan iş merkezinde polis bu defa Sınırlı Sorumlu Şans Oyunları Destek Hizmetleri Kooperatifi Adana Şube Müdürlüğü tabelasıyla karşılaştı. Daha önce 150 kez baskın düzenlenen binaya girmek için demir kapıyı yumruklayan polisler, “Kapıyı açın, polis” çağrısında bulundu. Ekipler, bütün çabalarına rağmen açılmayan kapıyı kırmak için balyoz getirdi. Sivil polislerin balyoz darbesi vurduğu kapı, kısa sürede açıldı. Binaya giren polis, 2’si kadın toplam 100 kişiyi tombala oynarken suçüstü yakaladı. Kendini derneğin şube başkanı olarak tanıtan Mevlüt Keskin’in de aralarında bulunduğu 6 kişi de kumar oynatmak suçundan gözaltına alındı. Diğer 94 kişiye ise 208’şer lira idari para cezası kesildi.

Ahlak Büro Amirliği’nde ifadesi alınan şüphelilerden Mevlüt Keskin, derneklerinin Adana’da şube olarak faaliyet gösterdiğini dile getirerek, “Ankara’da merkezimiz var. Dernek tüzüğüne göre, şans oyunu oynatabiliyoruz. Buraya gelenler streslerini atmak için eğlencesine oynuyorlar. Yedikleri içtikleri için de dernek adına fatura düzenliyoruz” diye ifade verdi.

Şube başkanı Mevlüt Keskin’in de aralarında bulunduğu 6 şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir