20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Tiyatro Festivali’nde Bilet Kuyruğu…

Tiyatro Festivali’nde Bilet Kuyruğu…

Bu yıl 20’ncisi düzenlenecek olan geleneksel ‘Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’, için hazırlanan biletler satışa sunuldu. Adanalı tiyatroseverler, kısa sürede tükenen oyun biletlerinden alabilmek için gişe önünde gece yarısından itibaren kuyruğa girdi.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Küba’dan gelen Havana Compas Dans Tiyatrosu’nun ‘Küba’dan Perküsyon ve Dans’ isimli gösterisiyle başlayacak ve 30 Nisan’a kadar sürecek festivalin biletlerini almak isteyenler Kayalıbağ Mahallesi’ndeki Hacı Sabancı Kültür Merkezi ile Reşatbey Mahallesi’ndeki Adana Devlet Tiyatrosu bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu. Geçtiğimiz yıl 2 saate tükenen biletleri almak isteyen vatandaşlar bu yıl da biletlere yoğun ilgi gösterdi. 10 liradan satışa sunulan biletleri alabilmek için dün kuyruğa giren ve bugün ilk bileti satın alan Saadet Ballı, Geçen sene de aynı şekilde bekledim. Geçen yıl da ilk sırada biletimi almıştım. Gurur duydum. Yaşasın tiyatro, yaşasın sanat diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir