29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Tiyatro Afişi Çalan Dilencilerden İlginç Savunma…

Tiyatro Afişi Çalan Dilencilerden İlginç Savunma…

Devlet Tiyatrosu’nun bahçesinde tiyatro etkinliklerinin listelendiği afişi, üzerine ‘Açız’ yazmak için çaldığını söyleyen 2 kadın dilenci, polis ekipleri tarafından yakalandı. Tiyatro yetkililerine şikayetçi olmamaları için yalvaran dilenciler daha sonra “Afişi sofra yapacaktık” dedi.

Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Adana Devlet Tiyatrosu’nda meydana gelen olayda kültür merkezinin korkuluklarındaki afişin bir kısmını keserek aldıktan sonra uzaklaşan 2 kadını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ismi açıklanmayan kadınların bölgede dilencilik yaptığını belirleyerek kısa sürede yakaladı.

Kadınların polis ekiplerine, “Afişin ters kısmına ‘Açız’ yazıp dilenirken kullanacaktık. Okuma yazma bilmediğimiz için afişin üzerinde tiyatro etkinliklerinin yazılı olduğunu bilmiyorduk” dediği öğrenildi. Bu sırada olay yerine kültür merkezi yetkilileri geldi. Dilenci kadınlar bu defa şikayetçi olmamaları için yetkililere yalvararak çaldıkları afişi sofra olarak kullanacaklarını iddia etti. Kültür merkezi yetkilileri kadınlardan şikayetçi olmadı. Dilenciler de kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı. Polis ekipleri, kadınların afişi yırtarken kullandığı bıçağa el koyduktan sonra kadınları bölgeden uzaklaştırdı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana Demirspor taraftarları, iftarda buluştu…

  TFF Trenyol Süper Lig’de mücadele eden Yukatel Adana Demirspor’un taraftarları, iftar yemeğinde bir araya geldi. Adana …

Adana’da Sevgililer Park Halindeki Kamyoneti Çaldı…

Olay, 21 Mart günü Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Aykut T. …

Adana’da Havai Fişek İmalathanesine Operasyon: 2 Kişi Yakalandı…

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri merkez Çukurova ilçesinde bir çiftlik evine kaçak havai fişek imalathanesi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir