19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / TGF’den ÇGC’ye plaket…

TGF’den ÇGC’ye plaket…

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 47.kuruluş yıldönümü için hazırladıkları plaketi, Adana’ya gelerek ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’e takdim etti.

Karaca yaptığı konuşmada; “ÇGC’nin 47.Kuruluş Yıldönümünde sizlerle birlikte olmak isterdik. Ancak gerek benim rahatsızlığım ardından Cafer Başkanın rahatsızlığı nedeniyle, ÇGC’nin Kuruluş Yıldönümü gecesine katılıp, bu plaketi veremedik. Ülkemizin en etkili basın örgütlerinden biri olan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne nice başarılı yıllar diliyorum” dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de yaptığı konuşmada; “Çatı örgütümüz olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu; mesleğimizin gelişmesi ve sorunlarının çözümü noktasında çok önemli bir misyon yüklenmiş durumda. Bizler de bu çatı altında güçbirliği yaparak, iri ve diri kalarak, Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda objektif ve tarafsız yayıncılık yapan meslektaşlarımızın yanında olacağız. Basın özgürlüğü önündeki engellerin kaldırılması ve çalışma şartlarımızın iyileştirilmesi çabalarımızı sürdüreceğiz. ÇGC’nin 47.kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırladığımız plaket nedeniyle teşekkür ederim” diye konuştu.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde yapılan plaket takdiminde Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe ile ÇGC Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy, ÇGC Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akköse ve Jale Karaşahinoğlu da yer aldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Esnafın Yüzü Ramazan’da Güldü…

  Kebabın başkenti Adana’da günün ilk ışıklarından itibaren eti zırhtan geçiren ve şişlere takan kebap …

‘Ucuz Traktör’ İlanlarına Kanmayın!

Dolandırıcıların özellikle sosyal medya adreslerinden ‘ucuz traktör’, ‘ucuz tarım aletleri’ gibi reklamlarla bazı çiftçileri dolandırma …

Pamuk Üreticilerine ‘Pembekurt’ Uyarısı!

Pamuk ekim alanlarının en önemli zararlılarından biri olan Pembekurt zararlısına karşı ekim sezonu öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Adana genelindeki pamuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir