29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ters Cübbeyle Yağmur Duası…

Ters Cübbeyle Yağmur Duası…

Ceyhan Kurtpınar beldesi, Karatepe Mahallesi’nde yapılan yağmur duasına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yılın kurak geçmemesi ve ekinlerinin kurumaması için yağmur ve bereket duasına çıkan Kurtpınar beldesi sakinlerine Ceyhan Müftülüğü personellerinden Mevlüt Konak, Mehmet Esentürk, din görevlileri Fahrettin Yildiz, Tevfik Sucu, Halil Koruyucu, Fatih Güneş, Mahir Bilal İncirli ile çevre köylerden gelen çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Burada okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından, Ceyhan Kurtpınar Mahallesi Merkez Camii imamı Halil Koruyucu tarafından istiska namazı ve yağmur duası yapıldı. Etkinlikte, kurbanlar kesilerek vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.

İmam Halil Koruyucu, etkinlikle insanların bir arada olmasını sağladıklarını ifade ederek, “Peygamber Efendimiz’in yağmur duasına çıktığı gibi biz de cübbeyi ters giyerek, Allah’ın rızasını kazanmak amacıyla hüzünlü bir vaziyette yağmur duasına çıktık. Yağmur berekettir rahmettir. Köylüler yağmur bekliyor.” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir