28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / TEPE vizyona giriyor!

TEPE vizyona giriyor!

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde Başkan Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy, Yönetim Kurulu Üyesi A.Vahap Ünkat ve ÇGC Üyeleri Nevzat Uçak ve Mustafa Arık ile bir araya gelen Abdullah Kutlu ile yapımcı ve filmin hikaye yazarı Eray Barış Kanay, başrol oyuncuları; Neslişah Akray, Murat Tatlı, Ramazan Dalçek filmle ilgili bilgi verdiler.

Dizinin hikaye yazarı Kanay, “Klişeleşmiş erkek hegomanyasından kurtarılan kadın kahramanların ön planda olduğu bir proje olarak tasarlanan TEPE dizisinde; hayatın en acımasız aktığı sokaklarda, silahların ve nefretin kucağında birbirlerinden başka tutunacak bir şeyleri olmayan dört arkadaşın adaletsizlikle mücadelesini ele aldık.

Bu dizide ayrıca Adana Demirspor kareografisi kullandık. Bu kareografinin ses getireceğine inanıyoruz. Başkan Murat Sancak’a buradan projeye desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir; Adana’nın bir çok önemli film ve diziye plato olduğunu, bereketli toprakların bu anlamda sanatı da beslediğini dile getirerek; dizinin beğenileceğini ifade etti.

Senaryosunu Ceyhun Karaköse’nin yazdığı aksiyon dizisinde; misafir oyuncu Şebnem Scheafer ile Hilal Erol, Yunus Emre Tekin, Hilal Ünal, Seren Arıklar, İnci Adıbelli, Mert Atalay rol alırken, dizi 5 Nisan 2022 Salı günü saat 19.00’da youtube kanalında izleyiciyle buluşuyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir