25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Tefecilikten gözaltına alınan kadından “şeref” çıkışı…

Tefecilikten gözaltına alınan kadından “şeref” çıkışı…

Adana polisi tefecilik yaparak 70 milyon haksız kazanç elde ettiği öne sürülen 14 zanlıyı yakalamak için şafak vakti operasyon yaptı. Gözaltına alınan şüpheli kadın, “Herkesin kendine göre şerefi namusu var” diye seslendi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri bir şikayet üzerine tefecilik yaptığı öne sürülen bir grubu takip etmeye başladı. Polis 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından zanlıların maddi olarak zor durumda olan 52 vatandaşa yüksek faizle para verip, karşılığında çek ve senet aldıklarını, bu yöntemle 70 milyon lira haksız kazanç elde ettiklerini tespit etti. Polis bu tespitleri üzerine tefeciliğe karıştığı öne sürülen 14 zanlıyı belirledi. Zanlıların yakalanması için bugün şafak vakti operasyon düzenlendi. Operasyonda 2’si kadın çok sayıda zanlı gözaltına alındı. Zanlılar adli tıp birimine sağlık kontrolü için sevk edildi. Zanlı kadınlardan biri kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Herkesin kendine göre bir şerefi namusu var” diye seslendi. Zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir