19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Tedavi için doktor götürmeye kalktılar…

Tedavi için doktor götürmeye kalktılar…

İddiaya göre, 6 suçtan aranması bulunan Mesut Ş. bir düğünde silahla yaralandı. Akrabaları aranması olduğu için hastaneye götürdüklerinde polis tarafından yakalanacağı için bir tıp merkezine gidip doktoru getirme planı yaptı. Mesut Ş.’nin akrabaları Yunus Ş. (32), M.M.B. (16), H.B. (15) ve A.D. (17) Şakirpaşa Caddesi üzerindeki tıp merkezine giderek doktorun odasına girdi.
Dr. Mustafa Arıcan’a, “Bir yaralımız var buraya getiremiyoruz bizimle geliyorsun” dedi. Dr. Arıcan önce neye uğradığını şaşırdı daha sonra tıp merkezinin bazı çalışanları araya girip şahısları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Yunus Ş. tıp merkezi çalışanlarına bıçak çekti.
Bu arada doktor da olayların büyümemesi için gitmeyi kabul edip bir teknisyen ile hazırlık yapmaya başladı. Ancak şahıslar da tıp merkezi görevlileri ile tartışmaya devam etti. Dr. Arıcan ve teknisyen yanlarına tıbbi malzemeleri alıp dışarı çıktı. Ancak şahıslardan elinde bıçak olan Yunus Ş. bir görevli ile tartışmaya devam etti. Bu arada üzeri kanlar içinde olan başka bir şahıs da görevliye tokat atarak darp etti.

Araya diğer çalışanlar girip tam tartışmayı yatıştırırken, bu arada yaşlı bir adam gelerek yine görevliye tokat attı. Vatandaşların araya girip “Doktor ve teknisyen hazır sizi bekliyor” demesiyle şahıslar yatışarak dışarı çıktı. Daha sonrada şahıslar doktoru ve teknisyeni götürdü.
Tıp merkezinde bütün bunlar yaşanırken bazı vatandaşlar da polisi arayıp şikayetçi oldu. İhbar üzerine tıp merkezine gelen polis ifadeleri alıp şahıslar hakkında inceleme başlattı.

Dr. Mustafa Arıcan’ın, şahısların bir yaralıyı dışarıda tedavi ettirmek için geldiklerini, önce kabul etmediğini ancak olay çıkartınca daha fazla olayların büyümemesi için kabul edip gittiğini söylediği öğrenildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir