19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Tecavüz Etti Diye Öldürüldü, Bebeğin Babası Olmadığı Ortaya Çıktı…

Tecavüz Etti Diye Öldürüldü, Bebeğin Babası Olmadığı Ortaya Çıktı…

Yüreğir Yavuzlar Mahallesi’nde 14 Ağustos 2017 tarihinde silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Muhammet Reşit Yıldırım’ın (17) iş yerinin önündeki araçta tabancayla vurulduğunu belirlemişti. İş arkadaşları tarafından aynı araçla hastaneye kaldırılan Yıldırım, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olayın ardından Emrah B. isimli bir kişi, kızı F.B.’ye (13) tecavüz edip hamile bıraktığı için şahsı öldürdüğünü öne sürmüş ve tutuklanmıştı. Mahkeme kararıyla ceninden alınan örnek ile Muhammet Reşit Yıldırım’dan alınan örnek karşılaştırıldı. İncelemenin sonucunda gencin, bebeğin babası olmadığı ortaya çıktı.

13 Yaşındaki Kıza Tecavüz Etti Diye Öldürüldü, Bebeğin Babası Olmadığı Ortaya Çıktı
Muhammet Reşit Yıldırım’ı öldüren Emrah B. isimli baba karakola böyle götürülmüştü.
13 YAŞINDAKİ KIZ MAHKEMEDE, TECACÜZE UĞRADIĞINI ANLATMIŞTI
Mahkemede F.B. ise, Muhammet ile bir yıldır sosyal medya hesabı üzerinden görüştüklerini söylemiş, kendisini teyzesiyle tanıştıracağını söyleyerek bir eve götürdüğünü, burada cinsel saldırıya uğradığını ve hamile kalmasının ardından durumu annesinin fark ettiğini, kürtaj olduğunu anlatmıştı.
Bunun üzerine mahkeme heyeti, öldürülen Muhammet Reşit Yıldırım ile ceninden alınan örneklerin karşılaştırılarak bebeğin babası olup olmadığının belirlenmesine karar vererek duruşmayı ertelemişti.
Mahkeme heyetinin bu talebi üzerine ceninden ve Muhammet Reşit Yıldırım’dan alınan örnekler eşleştirilmesi için Adana Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğüne gönderildi. Burada uzmanların yaptığı incelemede, “Maktul Muhammet Reşit Yıldırım’dan alınan kan örneğinden elde edilen genotip ile mağdur F.B.’ye ait olan ceninden alınan doku örneğinden elde edilen genotip arasında baba-çocuk ilişkisi bakımından uyum bulunmamaktadır” denildi. Bu rapor kız çocuğunun ve babasının iddialarını çürütürken, tek oğlunu cinayete kurban veren baba isyan etti.
Baba Yıldırım kendisinin o gün de bu işin olmadığını bildiğini belirterek, “Benim çocuğum katledildi, sorgusuz sualsiz oldu benim hiçbir şeyden haberim olmadı sadece gidip çocuğumun cenazesini aldım. Kesinlikle yalan söylüyor, ‘kızım 13 yaşında diyor’ ama 16 yaşında ve benim çocuğum da 16 yaşındaydı. Benim oğlum bu karakterde bir insan değil sabah işine bırakır akşam da alırdım. Ben sadece adalet istiyorum bu işin içinde kim varsa cezalandırılsın” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir