29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Tarifeli uçak kullanan Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşlarla kuyruğa girdi…

Tarifeli uçak kullanan Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşlarla kuyruğa girdi…

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da katıldığı bir etkinliğe tarifeli uçakla geldi. Uçağa ise vatandaşlarla birlikte sıra bekleyerek bindi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana’daki programının sona ermesi sonrasında Ankara’ya dönmek için tarifeli uçak kullandı. Kılıçdaroğlu’nun uçağa binmek için vatandaşlarla birlikte sıra beklemesi sosyal medyada gecenin en çok paylaşılanları arasına girdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da Dünya Avşarlar Derneği’nin 4’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katıldı.CHP lideri, Adana’da katıldığı programın ardından Ankara’ya tarifeli uçakla döndü.
VATANDAŞLAR, O ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ
Anadolu Jet’in Adana-Ankara seferine binen Kılıçdaroğlu’nun, vatandaşlarla birlikte uçağa binmek için sıra beklediği görüldü. Kılıçdaroğlu’nun uçağa binerken sıra beklediğini gören vatandaşlar alışık olmadıkları bu durum karşısında kameralı cep telefonlarına sarıldı.
O anı ölümsüzleştirenler sosyal medyada Kılıçdaroğlu’nun görüntülerini paylaştı.
ADANA’DA KONUŞTU
Adana’da Dünya Avşarlar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 4. kuruluş yıl dönümüne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin geçmişte yaptığı politikaları eleştirerek dikkat çeken bir konuşma yaptı.

CHP’nin geçmişte yaptığı politikaları eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gerçeği konuşalım. Bir başörtüsü meselesini Türkiye Cumhuriyeti’nin en temel mesele haline getirdik. Sana ne kardeşim. Kadın ister başörtüsü takar, ister takmaz. O kız çocuğumuz üniversiteye gidiyor mu, okuyor mu, imkanını sağlıyor muyuz? Derdin o olmalı. Çocuklarımız okumalı, bilimi öğrenmeli ve hayatı sorgulamalı” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Halkın İradesi Seyhan Yüzyılı’nı Başlatacak…

Adana’da “Yeni 1 Seyhan” vizyonuyla, 27 vizyon projeyle yola çıkan Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan …

Çukurova Ödülü 2024 TYS Başkanı Özyalçıner’e verildi…

 Çukurova Ödülü 2024 Adana Yazarlarevi’nde düzenlenen törenle Türkiye Yazarlar Sendikası’na (TYS) verildi. Tören, TYS Genel …

Seyhan’da Hapis Cezası Bulunan Kişi Yakalandı…

Hüseyin Güneş olduğu belirlenen kişinin “nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme”, ” hırsızlık” ve “kamu malına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir