29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bilim-Teknik / SÜRÜCÜLERE REFLEKTÖRLÜ YELEK DAĞITILDI…

SÜRÜCÜLERE REFLEKTÖRLÜ YELEK DAĞITILDI…

Trafik Şube Müdürlüğü tarafından bisiklet ve motosikletli sürücülere ‘reflektörlü yelek’ dağıtıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından bisiklet ve motosikletli sürücülere ‘reflektörlü yelek’ dağıtıldı. Yelek vermek için durdurulan bir sürücünün “Ben de ceza keseceksiniz diye korktum” demesi ise gülüşmelere sebep oldu.

Seyhan ilçesi Nuri Sabuncu Bulvarı üzerinde yapılan uygulamada trafik polisleri, arkasında ‘trafikte sorumluluk hareketi’ yazan reflektörlü yelekleri bisiklet ve motosiklet sürücülerine dağıttı. Tek tek durdurulan sürücülere bilgi veren polisler, gece yaşanan trafik kazalarına dikkat çekerek reflektörlü yelekleri sürücülere giydirdi.

Bu sırada yelek vermek için durdurulan motosiklet sürücüsü Lokman Kırbek’in “Ben de ceza keseceksiniz diye korktum” demesi gülüşmelere sebep oldu. Verilen yeleği giyen Kırbek, “Geceleri seyahat edebilmemiz için iyi bir uygulama. Ben uygulamayı beğendim. Kanunlarda konulan bütün kurallar iyidir” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir