28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Suriyeli Kadının protez dişlerini çaldılar…

Suriyeli Kadının protez dişlerini çaldılar…

Adana’da kimliği belirsiz bir kişi, sırtından bıçakladığı Suriyeli 50 yaşındaki Meryem Casim’ın ağzındaki altın protez dişi ile bin lirasını gasp edip kaçtı.

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak 3 çocuğuyla birlikte Adana’ya gelen Suriyeli Meryem Casim, 6 ay önce Kiremithane Mahallesi’ndeki 3 katlı evin 2. katına kiracı olarak yerleşti. İddialara göre, sabah oğlu ile kızını işe gönderen Casim, elektrik faturasını yatırmak için dışarı çıktı. Faturayı ödeyip evine döndüğü sırada kadının arkasından binaya giren kimliği belirsiz bir kişi, kapıda Casim’in ev sahibi ile karşılaştı, ‘Akrabama geldim’ deyip 2. kata çıktı. Bir süre sonra Meryem Casim’in bağırtı sesleri üzerine koşan ev sahibi Saliha ile eşi Hüseyin Yıldız’a, “Ceryan” diyerek elektrik panosunu gösteren gaspçı, panikten faydalanıp kaçtı.

Elektrik akımına kapıldığı sanılan Meryem Casim, bir süre sonra kendine gelince gerçek ortaya çıktı. Gaspçının, kadının boğazını sıkıp iki bıçak darbesiyle hafif yaraladığı belirlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Yüreğir Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen yaşlı kadının bir süre devam eden tedavinin ardından taburcu edildi. Olayı 18 yaşlarında, esmer ve zayıf yapılı bir kişinin yaptığını belirleyen polis ekipleri, yakalamak için çalışma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir