20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Suriyeli Bebek Otogarda Öldü…

Suriyeli Bebek Otogarda Öldü…

Nesrin Berdoş, Rus savaş uçaklarının Halep’in kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki bölgelere yönelik saldırılarını artırmasının ardından en küçüğü 1 yaşında olan 5 çocuğunu alarak yaya olarak yola çıktı. Berdoş, kilometrelerce yolu yaya olarak katettikten sonra Hatay’a yasa dışı yollardan girip çocukları ve kendi canını kurtardı.

Anne ve çocukları Hatay’a geldikten sonra İstanbul’a gitmek üzere otobüse binerek Adana’ya geldi. Adana Otogarı’nda İstanbul bileti alan Nesrin Berdoş çocuklarıyla birlikte burada beklerken battaniyeye sarılı olan 1 yaşındaki kızı Garam Berdoş’un hareket etmediğini fark etti. Anne Berdoş önce uyuduğunu zannetti ancak bir süre kızını uyandırmaya çalıştı. Berdoş, çevrede Türkçe bilen Suriyelilerden yardım istedi.

Anne 112 Acil Servis ekipleri gelinceye kadar bebeğinin başında sandalyede bekleyerek gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hareketsiz haldeki Garam bebeği ambulansa götürdü. Ambulansta kontrol edilen bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Garam bebeğin “Besin yetersizliği ve soğuğa” bağlı olarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Garam bebek otopsinin ardından annesine teslim edilecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir