25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Suriyeli 7 aylık bebek öldü…

Suriyeli 7 aylık bebek öldü…

Adana’da yaşayan Suriyeli ailenin 7 aylık bebeği Salim Abdurreza, yüksek ateş ve ishal sonucu şikayetiyle aynı gece 3’üncü kez hastaneye götürülürken yolda öldü. Çocuklarını bir gece içerisinde 2 kez hastaneye götürmelerine rağmen ilgilenilmediğini ileri süren babası 29 yaşındaki Abdurreza Yusuf, “Sabaha karşı fenalaşan oğlumu üçüncü kez hastaneye götürürken yolda öldü, şikayetçiyim” dedi.

Tarım işçiliği yapan Abdurreza Yusuf, kiraladıkları 2 odalı evde eşi ve oğlu ile birlikte yaşamaya başladı. Çiftin 7 aylık bebekleri Salim Abdurreza, iddiaya göre, dün saat 22.30 sıralarında rahatsızlandı.

Çift, ateşi yükselip, kusma ve ishal başlayan çocuklarını özel bir tıp merkezine götürdü. Muayene edilen Salim Abdurreza’nın soğuk algınlığı şikayeti olduğunu söyleyen doktor, iğne yaptırdıktan sonra taburcu etti. Eve dönen çiftin çocukları saat 01.00 sıralarında yeniden ateşlendi.

Salim Abdurreza bu kez çağrılan ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuk Acil Servisi’nde muayenesi ve tedavisi yapılan bebek, bir süre sonra taburcu edildi. Sabaha kadar çocuklarının başında bekleyen çift, nefes almakta zorlanan Salim Abdurreza için tekrar ambulans çağırdı. Evinden alınan küçük çocuk, hastaneye götürülürken yolda öldü.

Ailenin şikayeti üzerine küçük çocuğu cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Burada yapılan otopsinin ardından baba Abdurreza Yusuf, kefenlendikten sonra, bebeğinin cenazesini gözyaşları arasında teslim aldı. Abdurreza Yusuf’un cenazesi Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir