28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Suç Makinesi Polisten Kaçamadı…

Suç Makinesi Polisten Kaçamadı…

Yağma suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 3 kapkaç, 2 uyuşturucu kullanmak, 3 hırsızlık, tehdit, mala zarar verme ve yaralama suçlarından aranan bir kişi kovalama sonrası yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yağma suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 3 kapkaç, 2 uyuşturucu kullanmak, 3 hırsızlık, tehdit, mala zarar verme ve yaralama suçlarından aranan Mahmut A.’nın 19 Mayıs Mahallesi Çukurova Caddesinde olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler bu bilgi üzerine harekete geçti. Hükümlü polisi görünce “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Zanlı kaçınca polis de peşinden koştu. Polis zanlıyı sulama kanalı yaya geçidinde sıkıştırdı. Hükümlü yaya geçidinde polis tarafından yakalandı. Mahmut A. işlemlerinin tamamlanması için polis merkezine götürüldü. Hükümlü daha sonra da adliyeye ardından cezaevine götürüldü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

YALÇİN ÖNDÜÇ’TEN 7. KİŞİSEL SERGİ…

Adanalı ressam Yalçın Öndüç ,  “Uçur Kuşlarını” adını verdiği 7. Sergisini   yarın sanatseverlerin  gösterimine …

Adana soya üretiminde Türkiye birincisi oldu…

Adana, 2023 yılında soya üretiminde Türkiye birincisi oldu. Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 …

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir