19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Sözlü’ye Plaka Teşekkürü…

Sözlü’ye Plaka Teşekkürü…

Adana’da ulaşım hizmeti veren taksi, servis araçları ile köy ve ilçeler arası taşımacılık yapan taşıtlarla ilgili plaka düzenlemesinin ardından esnaf temsilcileri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

Başkan Hüseyin Sözlü, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Nihat Sözütek ile ilçelerin esnaf temsilcilerini belediyede konuk etti. Ziyarette, esnaf temsilcileri Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Sarıçam, Seyhan, Tufanbeyli, Yumurtalık ve Yüreğir ilçelerinde taksiler için ‘T plaka’, servis araçları için ‘S plaka’ ile köy ve ilçeler arası taşımacılık yapan taşıtlar için ‘U plaka’ düzenlemelerini değerlendirdi.
Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, taşımacılık esnafının çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve disiplin altına alınması konusunda Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya koyduğu hakkaniyetli çalışmalardan dolayı Başkan Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sundu.

Sözütek, “Adana genelindeki plaka düzenlemesinde yolcu taşımacılığı yapan esnafımızın haklarının korunması ve daha iyi şartlarda mesleki faaliyetlerini sürdürmesi noktasında Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar bizleri memnun etmiştir. Sayın Başkan Hüseyin Sözlü ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü ise sivil toplumun temelini Ahilik geleneğinden beslenen esnafın oluşturduğunu vurgulayıp, ulaşım esnafının talepleri doğrultusunda iyileştirmelerden duyulan memuniyetten mutluluk duyduklarını belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir