20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / SÖZLÜ,”SUSUZ KÖY BIRAKMAYACAĞIZ…

SÖZLÜ,”SUSUZ KÖY BIRAKMAYACAĞIZ…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan ilçesine bağlı 5 köyde, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi

Karahamzalı, Acaryayla, Akçalıuşağı, Kargapazarı ve Tapan köylerinde Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’le birlikte halkla buluşan Başkan Hüseyin Sözlü, köyleri susuz, yol sorunu olan, altyapı sorunu bulunan bir Adana’yla karşı karşıya kaldıklarını açıkladı.

Başkan Hüseyin Sözlü, ASKİ’nin, suyu olmayan köylerle ilgili çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü söyledi. Sözlü, “ASKİ bu konuda hazırlıklarını yapıyor. Allah nasip ederse en kısa sürede susuz köy kalmayacak. Hepsini tamamlayacağız. Yollarımızı da geçici önlemlerle değil, altyapısını hazırlayarak, imkanlar dahilinde derin, keskin virajları yumuşatarak, su giderleriyle, altyapısını iyi hazırlayıp, iki kat asfalt dökerek, en az 10 yıl dayanacak şekilde yollar yapacağız.” dedi.

‘ORMAN İÇİ YOLLARI YAPACAĞIZ’

Kozan-Feke, Feke-İnderesi arasında karayollarına ait orman içi yollar bulunduğunu hatırlatan Başkan Hüseyin Sözlü, “Yayla sezonunda halkımızın sıklıkla kullandığı, müracaat ettiği yollar olduğunu ifade edeceğiz. Yaparlarsa yaparlar, yoksa onları da biz gerçekleştireceğiz. Kozan’a, Feke’ye, hemşehrilerimize borcumuz var. Kozan’ın bize gösterdiği sahiplenmeye cevap veremezsek, altında kalırsak, ağlarsak, sızlanırsak, imkan yok dersek ve sorunları çözmezsek bize de yazıklar olsun.” diye konuştu.

Başkan Sözlü, sözlerini şeyle sürdürdü: “Var olanı akıl, vicdan, ahlak ölçüsünde doğru yöneteceğiz. Bütçeyi daha verimli kullanıyoruz. Mal alımı yaparken, kaliteyi düşürmeden yarı yarıya ucuza malettiğimiz bir döneme girdik. Mucize Allah’a mahsustur. Biz akıl, ahlak ve vicdan ölçülerinde çalışarak halka hizmet edeceğiz Bizi sizler seçtiniz. Cenab-ı Allah’a ve milletimize karşı sorumluyuz. Çalışırken de sizlerin fedakarlığına, teveccühüne layık olmanın mücadelesi içindeyiz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir