19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / SÖZLÜ,ÖZTÜRK’Ü MAHKEMEYE VERDİ…

SÖZLÜ,ÖZTÜRK’Ü MAHKEMEYE VERDİ…

HÜSEYİN SÖZLÜ, BAŞKAN ALEMDAR
ÖZTÜRK’Ü MAHKEMEYE VERDİ

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Ceyhan Belediye meclisinin aldığı kararı tanımadığını ve hiçe saydığını söyledi.

Başkan Alemdar Öztürk, “cadde ve sokak isimlerinin daha sağlıklı şekilde oluşturulması amacıyla Ceyhan Belediye Meclisi’nin 02.09.2014 tarih ve 62 sayılı aldığı karar gereği Sarımazı mahallesinde bulunan bazı sokak ve cadde isimlerinin mükerrer duruma düşmemek adına eski haline dönüştürülmesi; Ceyhan merkezde bulunan Atatürk ve Kızılay caddelerinin de 5393 sayılı belediye kanununu18/n maddesi gereğince sokak olarak isminin değiştirilmesine yapılan görüşmelerin ardından oy çokluğuyla karar vermişti.
Meclisimizin aldığı bu karara Büyükşehir Belediye Başkanı itiraz ederek Ceyhan Belediye Başkanını mahkemeye vermiştir.” dedi.

SÖZLÜ, CEYHAN BELEDİYE MECLİSİNİN İRADESİNİ TANIMADI
Ceyhan Belediye Meclisinin oy çokluğuyla almış olduğu karara saygı duyulması gerektiğini ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, “ Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediye meclisinin kararını hiçe sayarak Ceyhan Belediye başkanını mahkemeye vermesi meclisimizin iradesini yok saymasıdır. Bunun neresi Ceyhanlılıktır, neresi hizmettir, demokratik kültür bunun neresindedir. Bu durumu Ceyhan ve Adana kamuoyunun vicdanına bırakıyorum”dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ARDINDAN ATATÜRK
CADDESİ 30 METRELİK BULVAR YOL OLACAK
Başkan Öztürk Ceyhan’da Kentsel dönüşüm projesinin Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığını ve bu kapsamda Kentsel dönüşüm alanlarında zemin etüdü ve harita çalışmaları başladığını belirtti.
Başkan Öztürk Şehrin ortasında küçücük kalan ve trafik açısından’da sıkıntılı olan Atatürk caddesini sokağa Dönüştürdüklerini ve bu nedenle Sokağa dönüştürülen Atatürk Caddesinin ” Kentsel Dönüşüm Projesi ile 30 metrelik bulvar yola dönüşeceğini belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir