29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Sözlü,”Hizmet Bizim İşimiz”…

Sözlü,”Hizmet Bizim İşimiz”…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Seçimlerden çıkacak iyi veya kötü sonuç, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sizlere vereceği hizmetin önüne geçmez” dedi.
Yüreğir’in muhtarlarıyla bir araya gelen Sözlü, “Muhtarların vicdanlarına seslenmek istiyorum. Hayatı birlikte planlamak ve tasarlamak hepimizin hakkı. Nereden gelmiş olursak olalım doğduğumuz yer de doyduğumuz yer de memleketimizdir. Onun için Türkiye Cumhuriyeti’nin her noktasında yaşamak, kardeşliği birlikte hissetmek, birlikte pekiştirmek, hayatı birlikte planlamak ve tasarlamak hepimizin hakkı. Bu yüzden Türkiye’de Moda olan ayrımcı yaklaşımların hepsini kökten reddediyoruz. Adana’da yaşayan herkes bizim hemşehrimizdir. Biz bu şehrin birlikte sahibiyiz. Hepimiz birlikte ülkenin ve milletin gerçek sahipleriyiz” dedi.
Terör olaylarına ve yaşanan acılara da değinen Başkan Sözlü, “Son dönemde 300’e yakın insanımızı kaybettik. Görüşleri ne olursa olsun, güvenle idare edilen, sağlam idare edilen bir ülkede kimse bombalar patlatıp, her gün insanları katledemez. Bunlar zafiyettir. 13 yılın sonunda hala ‘Biz iyi yaptık’ diyenler varsa, şu anki tablodan memnunsanız, vicdanlarınız müsterih olarak, Allah rızası için, ‘Bence sakıncası yok’ diyorsanız elbette herkes oyunu istediğine vermekte serbest. Geleceğimizi planlama noktasında her zamankinden daha ciddi, daha önemli emek harcamalıyız. bugün memleketin haline rağmen laf kalabalığıyla vatanperverlik taslanıyorsa, orada bir arıza vardır değerli hemşehrilerim. Bayrağı gönderden indirtenler, seçimlerde bayrağı ellerinden indirmiyorlar. Eminim ki vicdanınızı sorguladığınızda doğru tahlil yapacaksınız. Biz sizlere hizmet etmekle mükellefiz. Seçimlerden çıkacak iyi veya kötü sonuç, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sizlere vereceği hizmetin önüne geçmez.
Geçmiş dönemden bu zamana, 13 yıldır muhtarlara, özel idare döneminde ne dediler? ‘Sandıktan iyi oy çıkartmazsanız hizmet gelmez’ dediler.
Ben bu milletin milliyetçisiyim. Sevk ve idare ettiğimiz her türlü kaynak, para, bu milletin kaynağıdır. Onların bana verdiği yetkiyle onlara ait olan kaynağı yönetiyorum. Milliyetçi siyaset anlayışında, milliyetçi belediyecilik anlayışında halkı tehdit etmek, şantaj yapmak yoktur. Ona ancak ve ancak hürmet edilir. Onun için biz sizden oy, destek istiyoruz ama yarın sandıktan çıkacak oylara göre size hizmet gelir ya da gelmez dersek namerdim. Milliyetçilik milleti yüceltmektir. Milletin malıyla millete hizmet ederken, insanları karşımızda süklüm püklüm yapmak, acizleştirmek, zora, sıkıntıya düşürmek, muhtarlarımızı; hemşehrileri, köylüleri karşısında sıkıntıya düşürmek bizim kitabımızda yazmaz. Milletimiz bu coğrafyada yaşayan herkestir. Etnik tarifli her türlü ayrımcılığa karşıyız” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir