25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / SÖZLÜ ARENADA…

SÖZLÜ ARENADA…

Uğur Dündar’ın Halk Arenası programında Türkiye’ye seslenen Başkan Hüseyin Sözlü, bir milletin demokrasisini kendisinin yüceltip kökleştireceğini söyledi ve 7 Haziran seçimlerinin iyi bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Halk Arenası’nda Uğur Dündar’ın konuğu olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ülke gündemine dair görüşlerini açıkladı. Başkan Sözlü, programın sonunda Uğur Dündar’a ve program konuklarına Adana Demirspor forması hediye etti. Başkan Sözlü, bu yıl Adana Demirspor’un, önümüzdeki yıl da Adanaspor’un Süper Lig’e çıkacağını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Medya Söyleşileri etkinlikleri kapsamında Uğur Dündar’ın Halk Arenası programı Adana’dan canlı yayınla gerçekleştirildi. Sulap VIP Salonu’nda yapılan ve Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği programda Uğur Dündar’ın konukları, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ydi. Usta gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar’ın sorularını yanıtlayan konuklar, ülke gündemine ilişkin siyasi görüşlerini açıkladı.

Türkiye’nin yanı başında yaşanan savaşların, Adana’daki işsizliği körüklediğini vurgulayan Başkan Sözlü, “Adana’daki tarım ve sanayi üretiminin pazarı olan Ortadoğu ve komşu ülkelerde yaşanan acılar, elbette Adana ekonomisini de etkiliyor. Önceliğimiz insanların ölmemesi, acı çekmemesi ve yerlerinden yurtlarından edilmemesi olmakla birlikte, Adana ekonomisinin olumsuz etkilenmesi de hepimizi üzüyor. Ekonomik kriz, Adana’da kendisini en derin şekilde hissettiriyor. Hükümetin uluslararası politikada yaptığı yanlışlıklar bu sonuca neden olmuştur” diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinde Türkiye’deki kutuplaşmanın sona erdirilmesi için millete önemli görev düştüğünü anlatan Başkan Hüseyin Sözlü, “Bir millet demokrasisini kendisi yüceltmeli” mesajı verdi.

Başkan Sözlü, hükümetin her fırsatta MHP’yi şehit istirmarcılığı yapmakla suçladığını kaydederek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, bu haksızlığı her fırsatta dile getirdiğini ve ihanet sürecinin üzerinin bu şekilde örtbas edilmeye çalışıldığını açıkladığını söyledi.

Programın son bölümünde, Uğur Dündar, Murarrem İnce ve Ümit Kocasakal’a Adana Demirspor forması hediye eden Başkan Sözlü, bu yıl Adana Demirspor’un, gelecek yıl da Adanaspor’un Süper Lig’e çıkacağını söyledi. Başkan Sözlü, Adana’ya iki Süper Lig takımının çok olmayacağını belirtti.

Uğur Dündar ise 2 buçuk yıl önce Ceyhan’da, o zaman Ceyhan Belediye Başkanı olan Hüseyin Sözlü’nün organize ettiği bir söyleşide yaklaşık 2 bin 500 kişilik bir toplulukla bir araya geldiğini hatırlatarak, Hüseyin Sözlü’nün, çok sesliliğe, demokrasiye ve hoşgörüye verdiği değere tanık olduğunu kaydetti ve kendisine bir kez daha teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir