28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Sözeri ‘Demirspor’un Süper Lig’e çıkma zamanı geldi’…

Sözeri ‘Demirspor’un Süper Lig’e çıkma zamanı geldi’…

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, deneyimli teknik direktör Erkan Sözeri ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Sözeri, “Adana Demirspor’un 22 yıllık özlemi var, Süper Lig’e çıkma zamanı geldi. Benim de basamak basamak gelen bir teknik adam hayatım var. Benim de Süper Lig’e çıkma zamanım geldi. Hedeflerimiz örtüştü” dedi.
Sözeri için Aytaç Durak Tesisleri’nde mavi-lacivertli kulübün başkanı Sedat Sözlü’nün de katılımıyla imza töreni düzenlendi. Başkan Sözlü, geçtiğimiz sezonu iyi geçirmediklerini belirterek, yönetimin ve teknik heyetin hataları olduğunu anlattı.
Erkan Sözeri’nin kariyerinde birçok başarıya imza atan bir futbolcu ve teknik direktör olduğunu söyleyen Sözlü, “Özverisiyle, başarılı duruşuyla her zaman örnek olmuş hocamızın Adana Demirspor’a yeni sezonda başarılar katacağını düşündük. İnşallah ayağı bize uğurlu gelecek” ifadelerini kullandı.
Kulübün bütçesine yönelik açıklamalar da yapan Başkan Sedat Sözlü, “Geçen sezon gibi çok savruk hareket etmeyeceğiz. İlk yılımızın heyecanıyla, Osman Özköylü hocamızla beraber hızlı giriş yaptık. Hatalarımız da oldu. Onlardan da ders çıkararak, bütçede kısıtlı imkanlar doğrultusunda hareket edeceğiz. 20 milyon liraya yakın bir bütçe düşünüyoruz sezon bitimine kadar. Özellikle transferler konusunda çok dikkatli kullanacağız” dedi.

Mavi-lacivertli kulübün yeni Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise Adana Demirspor camiasının büyük ve önemli bir camia olduğunu belirterek, aldığı tebrik telefonlarının sanki Süper Lig’in 4 büyük takımlarından biriyle çalışmaya başladığı hissiyatı verdiğini kaydetti.
Camianın büyüklüğü nedeniyle sorumluluklarının da arttığını anlatan Sözeri, elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduğunu ifade etti. Transferler ve futbol disiplini adına çok hassas davranacaklarını vurgulayan Erkan Sözeri, “Bu arma için mücadele edecek oyuncuları bu kulüpte barındıracağız. Onun dışındaki oyuncu grubu bu grupta olmayacak. Bu beklentilere cevap vermek için gecemizi gündüzümüze katarak şampiyonluk ana hedef olacak. Play-Off’a kalmak Adana Demirspor için çok da başarılı bir süreç sayılmıyor. İlk ikiye çıkmak, şampiyonluk hedefi. Hedeflerimiz örtüştü, Adana Demirspor’un 22 yıllık özlemi var, Süper Lig’e çıkma zamanı geldi. Benim de basamak basamak gelen bir teknik adam hayatım var. Benim de Süper Lig’e çıkma zamanım geldi. Hedeflerimiz örtüştü. El birliğiyle bunu gerçekleştireceğiz. Buna çok inanıyorum, inanmasam bu görevi kabul etmezdim. Transferleri fikir alışverişiyle yaptıktan sonra açıklamaları yapacağız” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

TEMSA’ya Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü…

Adana’da faaliyet gösteren TEMSA, dünyaya örnek olan uygulamasıyla Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü’nün sahibi oldu. FUSO Canter’in …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir