19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Sokak hayvanları için kurulan komisyon Ceyhan’da incelemelerde bulundu…

Sokak hayvanları için kurulan komisyon Ceyhan’da incelemelerde bulundu…

Adana Hayvanları Koruma Kurulu kararı ile oluşturulan komisyon, ikinci toplantısını Ceyhan ilçesinde gerçekleştirdi. Veterinerlik Fakültesi, Ceyhan Belediyesi ve Ceyhan Barınağı’nı ziyaret eden komisyon üyeleri, sokak hayvanları sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Ceyhan Veterinerlik Fakültesi Dekanı Mehmet Çelik ile görüşme yapan komisyon üyeleri, sahipsiz sokak hayvanları sorununa çözüm amaçlı yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Dekan Mehmet Çelik’in de katılımı ile Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü ziyaret eden komisyon, barınakta yapılması gereken tadilat ve veteriner eksikliğini gündeme getirdi. Başkan Alemdar Öztürk de en kısa zamanda Ceyhan Barınağı için veteriner hekim alımı yapacaklarını ve sokak hayvanları konusunda çözüm için gereken hassasiyeti göstereceklerini ifade etti. Komisyon üyeleri daha sonra sahipsiz hayvanların bulunduğu barınağa geçti. Burada bulunan sokak hayvanlarının koşullarını inceleyen komisyon üyeleri, ziyaretlerini tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

Adana Orman Su İşleri Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Veteriner Odası, Hayvan Sağlığı İl Şube Müdürlüğü, Çukurova Üniversitesi Ceyhan Veterinerlik Fakültesi ve Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği temsilcileri yer aldığı komisyon üyeleri incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir