24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Şimşek’te yüzler gülüyor…

Şimşek’te yüzler gülüyor…

Teknik direktör değişikliği ve bazı futbolcuların kadro dışı bırakılmasının ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u eleyen TFF 1. Lig’de de sahasında lider Tuzlaspor’u 3-1 yenen Adana Demirspor’a neşe geldi.
Mavi-lacivertliler, Tuzlaspor maçının ardından dün ara vermeden Balıkesirspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yaparak Tuzlaspor galibiyetinden dolayı kutladı.
Ardından başlayan antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli ve hırslı oldukları gözlerden kaçmadı. Mavi-lacivertliler, hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Teknik Direktör Dumlupınar, Tuzlaspor’a karşı net bir skorla galip gelmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Hedeflerinin şampiyonluk ve direkt Süper Lige çıkmak olduğunu belirten Dumlupınar, galibiyeti Başkan Murat Sancak’a hediye ettiklerini bildirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir