24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Şimşek’te İpekoğlu Göreve Başladı…

Şimşek’te İpekoğlu Göreve Başladı…

Adana Demirspor’da teknik direktör belirsizliği 1 hafta sonra çözüldü ve takımın başına Engin İpekoğlu getirildi. Kulüp tesislerinde Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ve 2. Başkan İmam Gazali Hiradağı ile birlikte basının karşısına geçen Engin İpekoğlu, ‘pembe tablo’ çizdi, oynayacakları tüm maçları kazanma sözü verdi. Adana Demirspor’un çok büyük bir camia olduğunu Adanaspor’da çalıştığı dönemden itibaren çok iyi bildiğini aktaran İpekoğlu, bu kıymetli camia içinde yer almanın onurunu da yaşadığını söyledi.
OYUNCULARA İNANDIĞIM İÇİN BURADAYIM
Buraya gelmeden önce oyuncu grubunu analiz ettiğini belirten Engin İpekoğlu, Fevzi Elmas, Serkan Yanık, Berkay Samancı, Oğuzhan Berber gibi isimleri ufak yaş grubundan itibaren tanıdığını söyledi. Camia olarak kenetlenip başarıya giden yolda bir arada olunması gerektiğinin altını çizen İpekoğlu, “Adanaspor’u çalıştırdığım dönem Adana’nın yüzde 75’inn Adana Demirsporlu olduğunu söylemiş ve turuncu beyazlı taraftarın tepkisini çekmiştim. Ancak bu tezim doğruydu.. Yükselişe geçip, istikrar yakalayıp üst sıralara doğru tırmanacağız” diye konuştu.
İPEKOĞLU BENİM SON TEKNİK PATRONUM!
Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, başkanlığı süresi içinde farklı 5 teknik adamla çalıştığını belirterek, “Engin İpekoğlu hocamız umarım son olur.. Onunla Süper Lig özlemimize son vermek istiyorum. Geçen sezon Adanaspor’u şampiyon yaptı; şimdi sıra bizde.. Daha önce yazıldığı ya da çizildiği gibi büyük rakamlar bizden talep etmedi.. Öncelik sporcularımın olsun diye de ekledi.. Uyum içinde çalışıp kötü bulutları üzerimizden atacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir