25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Sihirli Sesler Müzik Topluluğu’dan Konser…

Sihirli Sesler Müzik Topluluğu’dan Konser…

Yaz dönemine girilmesiyle birlikte Adana’da sanat ağırlıklı faaliyetlerde artış gözlenmeye başlandı. Pandeminin etkisinin azalması, maske takma zorunluluğunun artık gerilerde kaldığı şu günlerde, gerek Türk Sanat Müziği ve gerekse de Türk Halk Müziği Konserlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Gazette TV Moderatörü Serkan Uçar’ın sunumunu yaptığı SİHİRLİ SESLER MÜZİK TOPLULUĞU, muhteşem bir konsere daha imza attı.

Sihirli Sesler Müzik Topluluğu’nun kurucusu ve şefi Av.İkbal Özlem Arıoğlu, 1 aylık yoğun çalışma temposunun ardından gerçekleşen konserde salonun şarkılara eşlik ettiğini, tempo tuttuğunu belirterek, “Enstrümanlardan Koristlere, Solistlerden İzleyicilere kadar hemen herkes evine mutlu gitti” dedi.

Sahne konsepti, ışıklandırma, repertuar ile kadın ve erkek koristlerin sahne dizilimindeki farkı yaratan Şef İkbal Özlem Arıoğlu, 2022 konserlerine damga vurdu. Şef İkbal Arıoğlu’nun, önceki konserlerinde yaşanan coşku ve memnuniyet; önümüzdeki dönemde gerçekleşecek konserlerin de şimdiden merakla beklenmesini sağladı.

Sihirli Sesler Müzik Topluluğu’nun son konserindeki performans; her yaştan müzik grubunun farklı seslerle, farklı seyirci kitlelerini hedef alan konserlere farklı bir boyut ve farklı bir bakış açısı getirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir