23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Sıcak Havaya Dikkat!

Sıcak Havaya Dikkat!

Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep ile Mersin’in Mut, Silifke, Tarsus, Hatay’ın Kırıkhan ve Kumlu ilçelerinde hava sıcaklığının artması bekleniyor.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarından itibaren yurdun batı bölgelerinden başlayarak önümüzdeki 1 hafta boyunca etkisini arttıracak olan Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının bölgede de etkili olacağı, sıcaklıkların mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyretmesine neden olmasının beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, bölgede sıcaklıkların, Adana ve Osmaniye’de 40-41, Mersin’in Mut, Silifke, Tarsus ilçelerinde 39-40, Hatay’ın Kırıkhan ve Kumlu ilçelerinde 40-42, Kilis ve Gaziantep’te 38-40 dereceye ulaşmasının tahmin edildiği belirtilerek, sıcak hava dalgası sebebiyle güneş çarpması gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir