19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan’da tiyatro…

Seyhan’da tiyatro…

Aziz Nesin’in ‘Toros Canavarı’ isimli tiyatro oyunu ilk kez müzikal formda SBŞT tarafından sahneye konulacak. Oyun, kendisi de Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu kökenli olan ve uzun süredir sinema ve televizyon sektöründe önemli projelerde yer alan oyuncu Erdal Cindoruk’un yönetmenliğinde müzikal formda sahnelenecek.

Toros Canavarı isimli tiyatro oyunu usta yazar Aziz Nesin’in kendisine has deyişiyle, ‘izahı olmayan şeylerin mizahının yapıldığı’ bir hikâyeyi anlatıyor. Kendi halinde mülayim bir memur emeklisi olan Nuri Sayaner’in ailesiyle birlikte monoton hayatının beklenmedik gelişmeler sonucu aksiyon dolu bir maceraya dönüşmesinin anlatıldığı oyun SBŞT oyuncuları tarafından ilk kez bir müzikale olarak sahneye konulacak.

Temmuz ayında okuma provaları başlayan oyunun hazırlık aşamasına Ağustos ayında da devam ediliyor. Eylül ayında kostümlü ve müzikli provaların tamamlanmasının ardından oyun 17 Ekim Cumartesi saat 20’de ilk kez seyirci ile buluşacak. Şarkılı, sazlı, sözlü ve eğlenceli Toros Canavarı isimli müzikhal Seyhan Belediyesi hizmet binası yanındaki Yaşar Kemal Kültür Merkezi tiyatro sahnesinde izleyiciye ‘perde’ diyecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir