20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan’da 9 Ruhsatsız Silah Yakalandı…

Seyhan’da 9 Ruhsatsız Silah Yakalandı…

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 3 gün içinde 9 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek ele geçirdi.

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın ruhsatsız tabanca ve tüfeklerin toplatılarak halkın güveliğinin tam sağlanması talimatı vermesi üzerine Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler harekete geçti. 7 gün 24 saat esasına göre çalışan ekipler, 3 gün içerisinde yaptıkları şok baskınlarla önce bir tamirhanenin gizli bölmelerinde 3 ruhsatsız tabanca, daha sonra bir eve yapılan baskında yine zulalanmış halde 3 ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Polisin son yaptığı operasyonda ise Ali Ç. (40) ve Kenan Ö.’nün ikametlerinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi alındı. Polis, bilgi üzerine Ali Ç.’nin evinde yaptığı aramada 3 ruhsatsız tabanca, kavanoz içerisinde 10 paket esrar ele geçirdi. Ancak Ali K. bulunamadı.

Mithatpaşa Mahallesi 58024 Sokakta Kenan Ö.’nin (27) evine yapılan baskında ise ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Kenan Ö.’nün üzerinde yapılan aramada ise 2 uyuşturucu hap ele geçirildi. Kenan Ö. gözaltına alındı

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir