20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan Boya Üretti, Okullar Renklendi!

Seyhan Boya Üretti, Okullar Renklendi!

Seyhan Belediyesi eğitime verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. Belediyenin ihtiyacı olan boyayı kurduğu atölyede üreten Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, ürettiği boyayı kamu kurumlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Seyhan Kaymakamlığı, Seyhan Belediyesi ve Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü “Senin Rengin projesi” kapsamında,  devlet okullarında kullanılmak üzere geride kalan üç yılda üretilen 47 ton ağırlığında 2350 kova boya okulların boyanması için yetkililere teslim edilmişti.

 

Eğitim-Öğretim yılının sona ermesinin ardından devlet okulların bakım ve onarımının gerçekleştirilip yeni döneme hazırlanması yönündeki çalışmalar başlarken, Seyhan Belediyesi bu yıl da okulların boyanması için Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 650 kova boya desteğinde bulundu. Seyhan Belediyesi’nin dört yıllık dönemde okullara boya desteği 3 bin kovaya ulaştı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir