19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan belediyesinden konser…

Seyhan belediyesinden konser…

Seyhan Belediyesi’nin düzenlediği Ali Asker Halk Konseri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Seyhan Kültür Merkezi’nde bulunan her 2 salonda konseri izlemeye gelen vatandaşlarla hınca hınç doldu.

Göreve geldiği günden bu yana kültür sanata ayrı bir önem gösteren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, halkın gönlüne taht kurmuş sanatçıları Adanalılarla buluşturmaya devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında ünlü Halk Ozanı Ali Asker, Adanalılarla Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde buluştu. Asker’e ilgi oldukça fazla olunca Kültür Merkez’in in diğer salonu da açıldı. Her 2 salonda gelen vatandaşların sığmasında eksik kalınca devreye Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar girdi ve Belediye binasından tabureler getirttirerek geçici çözüm sağlamaya çalıştı. Ali Asker Öncesi Şiva Sanat Çocuk Korosu sahne aldı.

Konser öncesi bir konuşma yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kültüre ve sanata önem verdiklerini belirterek Konserlerin ve etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Başkan Karalar,” Göreve geldiğimiz günden bu yana kültür ve sanata ayrı bir önem gösteriyoruz. Bizler vatandaşın her türlü sıkıntısını gidermek için göreve geldik. Kültür sanat etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor ve hiç kesintiye uğramadan devam edecek“ ifadelerini kullandı. Başkan Karalar’ın konuşması vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Halkın desteği ile seçimleri kazanıp kendini halka hizmet etmeye adadığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ORC Araştırma Şirketinin Yaptığı yerel yönetimler anketinde yine halkın desteği ile 3’ncü olduğunun altını çizdi. Karalar, ”Sizlerin desteği ile seçimleri kazandık. Ben kendimi Seyhanlıya, Adanalıya hizmete adadım. Geçtiğimiz günlerde bir araştırma şirketinin yaptığı bir ankette Türkiye’nin en başarılı 3. Belediye Başkanı seçildik. Bu tamamen sizlerin desteği ile oldu. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir