28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Gündem / Şehre domuz indi…

Şehre domuz indi…

Aç kaldığı tahmin edilen bir yaban domuzu, şehre indi. Çukurova, Güzelyalı Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı’nda bir domuz olduğunu görenler durumu polise bildirdi.

Ardından çevredekilerin bir süre kovaladığı domuz, Güzelyalı Mahallesi 81188 Sokak’ta bir apartmanın otoparkındaki araçların arasına gizlendi.

Olay yerine gelen ve vatandaşlara zarar görmemeleri için uyarılarda bulunan polis, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğü yetkililerine bildirdi.

Bu sırada mahalle sakinleri de domuzun kaçmaması için otoparkın giriş çıkışında önlem aldı.

Olay yerine gelen doğa koruma yetkilisi, hayvanın saldırgan olduğunu belirterek çevredekilerin uzaklaşmasını istedi.

Ekipler ve mahalleli tarafından yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından kontrollü bir şekilde bulunduğu yerden çıkması sağlanan yaban domuzu, daha sonra arazide gözden kayboldu.

Domuzu görünce durumu polise bildiren Barış Çakı, gazetecilere, “İlk gördüğümde köpek zannettim. Sonra dikkatli bakınca domuz olduğunu fark ettim. Sabah saatlerinde çocuklar okula gidiyor. Onlara da zarar verebilir düşüncesiyle polisi aradım.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,Adana’da…

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Ekonomik zenginliğini kullanan, bulan, çıkaran, üreten, katma değerli …

Başman, Kozay’a Başarı Diledi!

Başkan adayı Kozay, “Çoğunluğu Çukurova’da yaşayan kuyumcu esnafımızı ziyaret edip, parlayan bir Çukurova hedefi doğrultusunda hayata geçireceğimiz …

Fidanlara ‘Can Suyu’ Oldular!

Adana Orman Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Fidan Dikim Etliğine, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Emniyet Müdürü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir