19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Şehitlerin İsmi Parklara Verildi…

Şehitlerin İsmi Parklara Verildi…

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru İsa İpek’in ismi Muradiye Mahallesi’ndeki bir parka verildi.

Öte yandan Siirt’te PKK’lı teröristlerin yola döşediği bombanın askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ferdi Gerekli’nin ismi de İstiklal Mahallesi’ndeki bir parka verildi.

Bu örnek karardan dolayı Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret eden Şehit Uzman Çavuş Ferdi Gerekli’nin babası Adnan Gerekli ve annesi Aysel Gerekli, Başkan Alemdar Öztürk’ün şahsında tüm meclis üyelerine teşekkür ederiz.

Ziyaret karşında oldukça duygulanan Başkan Alemdar Öztürk, “şehitlerimizin başta anne ve babaları olmak üzere evlatları ve yakınları bizlere emanettir. Bundan böyle her iki şehidimizin ismi ilçemizdeki iki farklı parkta yaşatılmış olacak. Onların emanetlerine sahip çıkmak hepimizin görevidir. Ben tekrardan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir