19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Şehit Uzman Çavuş Ufku Demirel Memleketi Tokat’a Uğurlandı…

Şehit Uzman Çavuş Ufku Demirel Memleketi Tokat’a Uğurlandı…

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ufku Demirel’in cenazesi, Adana Bölge Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat’a gönderildi.

Hasanbeyli’deki dört rüzgar tribününün bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından el yapımı patlayıcı ile kullanılamaz hale getirilmesi sonrası başlatılan operasyon esnasında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Ufku Demirel yaralandı. Helikopter ile Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’ne getirilen yaralı Uzman Çavuş Demirel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Şehit uzman çavuşun cenazesinin memleketi Tokat’ın Turhal ilçesine uğurlanması için Jandarma Bölge Komutanlığı’nda resmi tören düzenlendi. Buradaki törenin ardından şehidin naaşı hava yoluyla memleketine gönderildi.

Törene Vali Mustafa Büyük, Adana milletvekilleri, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, askeri ve mülki erkân, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile askerler katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir