25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Şehit ailesinden Başkan Öztürk’e teşekkür…

Şehit ailesinden Başkan Öztürk’e teşekkür…

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan terör saldırısında şehit edilen İsa İpek’in adının Ceyhan’da Muradiye Mahallesindeki parka verilmesi İpek Ailesini duygulandırdı.
Oğlunun adının parka verilmesi ile duygulu anlar yaşayan Şehit Babası Mümin Kasım İpek Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
Şehit babası Mümin Kasım İpek ziyaretinin kendileri için morel kaynağı olduğunu ifade etti. Hastalıkta ve sağlıkta devlet yöneticilerinin her zaman yanlarında görmekten dolayı memnuniyetini ifade etti.
Başkan Alemdar Öztürk Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tekrar başsağlığı dileyen Başkan Öztürk Allah kimseye evlat acısı vermesin yıllar geçsede evlat acısı unutulmaz, Şehit babası olmakta herkese nasip olmaz. Bu şereflerin en büyüğüdür şehit aileleri her zaman başımızın tacıdır, Hükümetimizde bu noktada çok önemli kararlar alarak, Şehit yakınlarına haklar vermiştir, Allah devletimize zeval vermesin, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın dedi.
Başkan Öztürk Vatan, Millet ve bayrak için canlarını feda eden yiğitlerimize vatandaşlık vazifemizi yapmaya çalışıyoruz. Bizde millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi korumamız gerekir dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir