20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Çevre / Şehir Hastanesinde Sorun Var…
????????????????????????????????????

Şehir Hastanesinde Sorun Var…

Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Asli İhsan Ökten, Şehir Hastanesi’nde yaşanan sıkıntıların hala giderilemediğini, sıkıntıların devam ettiğini söyledi.

Şehir Hastanesi Başhekimlik binası önünde toplanan akademisyen, uzman ve asistan hekimler, hemşire, tekniker ve diğer sağlık çalışanları yapmak istedikleri basın açıklaması, polisin Valilik Kararnamesi gereği izin vermemesi üzerine hastane dışında otoyol kenarında yapıldı.

Burada basın açıklamasını okuyan Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, “Kamu-Özel Ortaklığı adı altında yapılan ve 18 Eylül 2017 tarihinde açılan Adana Şehir Hastanesi çalışanları olarak bir çok sorunumuz bulunmaktadır.Seyhan Uygulama Merkezi ile 900 yataklı olan Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi aynı kadro ile bir anda 1550 yataklı hastaneye dönüştürülmüştür. Şehir hastanesinin fiziki konumu da göz önünde bulundurulursa burada çalışanlar için bir süre sonra bu hastane sağlıksız bir ortam olacaktır. Çünkü bizler burada çok daha fazla çalışmamıza, daha fazla nöbet tutmamıza, daha fazla yorulmamıza rağmen bu çalışmalarımızın, emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Bizler Adana Şehir Hastanesinde çalışan akademisyen, uzman, asistan, hemşire, teknisyen, sekreter, personel, güvenlik, taşeron işçiler olarak sağlığın bir ekip hizmeti olduğu bilinci ile tüm bu sorunlarımızın en kısa zamanda çözümlenmesini, böylece hastalarımıza daha iyi sağlık hizmeti vereceğimizi bildiriyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir