19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Şehidin Tabutuna Asker Yazması Konuldu…

Şehidin Tabutuna Asker Yazması Konuldu…

Ankara’da düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Hava Ulaştırma Er Ali Öztaş için cenaze töreni düzenlendi. Törende, şehidin tabutuna, askere giderken kullandığı ‘O şimdi asker’ yazısı işlemeli asker yazması konuldu.

Askeri personelin çıkışı sırasında bombalı bir aracın Ankara’da patlatılması sonucu şehit olan Hava Ulaştırma Er Ali Öztaş’ın cenazesi, Ankara’da yapılan törenin ardından havayoluyla memleketi Adana’ya gönderildi. Şehidin naaşı, Belediyeevleri Mahallesi’ndeki baba ocağında alınan helalliğin ardından Sabancı Merkez Camii’ne getirildi.

Silah arkadaşlarının omuzlarında cami avlusuna getirilen şehit Öztaş’ın tabutuna, askere giderken kullandığı ‘O şimdi asker’ yazısı işlemeli asker yazması konuldu. Şehidin yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Metanetli duruşu ile dikkat çeken baba Mehmet Öztaş ise oğlunun fotoğrafını öperek tabuta koydu. Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından şehit Öztaş, Kabasakal Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir