20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Şeflerden ÇGC’ne ziyaret…

Şeflerden ÇGC’ne ziyaret…

Yeni kurulan Adana Şefler KulübüBaşkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti. Adana’nın yöresel yemeklerine yön veren şeflerin bir araya geldiği Adana Şefler Kulübü’nün Başkanlığını Cemal Davşan yapıyor.
2 Şubat 2022’de faaliyete başlayan kulübün öncelikli amacının Adana’nın yöresel yemeklerini tüm dünyaya tanıtmak ve Adana’yı gastronomi merkezi haline getirmek olduğunu, yeni şefler yetiştirerek Adana’nın yemek kültürünü yaşatmayı ve yaygınlaştırmayı düşündüklerini ifade eden Davşan, kulüp olarak şefleri standart kimliğe büründürüp, iş bulmaları ve haklarının aranmasına da yardımcı olacaklarını kaydederek, “Adımızı daha sıkça duyacaksınız” dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret eden, Adana Şefler Kulübü Davşan, Adana Gastronomisi başta olmak üzere Adana Gastronomisine yön veren usta, şef ve İşletmeler hakkında genel bilgiler verdi.
Adana Şefler Kulübü ile birlikte önümüzdeki süreçte ortak faaliyetler içerisinde olmaya çalışacaklarını da dile getiren ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Adana Şefler Kulübü Başkan ve Yönetiminin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirterek, yeni dönemde çalışmalarında başarılar diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir