25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Sarıçam Belediyesi Engelli çocukları ağırladı…

Sarıçam Belediyesi Engelli çocukları ağırladı…

Sarıçam Belediyesi Tebessüm Gönüllüleri Grubu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri etkinlikle Otizm ve Down Sendromlu çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattılar. Palyaçolar eşliğinde eğlencelere katılan engelli çocuklara belediye tarafından değişik hediyeler de verildi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın talimatları doğrultusunda Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen eğlenceye 50’ye yakın Otizm ve Down Sendromlu çocuk katıldı. Tebessüm Gönülleri Grubu tarafından Özel Eğitim verilen bir okuldan getirilen çocuklara palyaçolar eşliğinde Belediye Nikah salonunda danslar ve çeşitli etkinlikler yapıldı. Neşeli bir ortamda günlerini geçiren engelli çocuklar, verilen hediyelerle oldukça mutlu olurken, unutamayacakları anlar yaşadılar. Etkinlikler sonrasında ise katılanlara bir de yemek verildi.

Tebessüm Gönülleri Grup Sözcüsü Özge Ada Parlakkan, gruplarında 25 gönüllü bulunduğunu anlatarak, yapılan görüşmeler sonucunda çocuklara değişik etkinlikler yaptıklarını belirtti. Parlakkan,”Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza unutamayacakları bir gün yaşattılar. Bizler tamamen gönüllü olarak bu işi yapıyoruz. Değişik zamanlarda çocuklarımıza ayakkabı, giyecek ve ihtiyaçlarına göre yardımlar yapıyoruz. Ayrıca kanser hastaları için kök hücre bağışı için çalışıyoruz.”dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir