29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Sapık yakalandı…

Sapık yakalandı…

Bir hafta içerisinde bir çocuğa tecavüz eden, 2 çocuğa da cinsel tacizde bulunan cezaevi firarisi sapık, ahlak ekipleri tarafından kurulan özel ekip tarafından yakalandı. Sapığı, emniyetteki sorgununda suçunu itiraf ettiği ve kaç tane çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü Seyhan ilçesi Dadaloğlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, cezaevinden firarisi D.K. (23), Suriyeli erkek çocuğunu bir evin tuvaletine götürdükten sonra tecavüz etti. Bir gün sonra da H.K.E.’yi (10) tuvalete getirip tecavüz etmeye çalışan sapık, komşu kızının olayı fark etmesi üzerine kaçtı. Polis mahallede çalışmalarını sürdürürken D.K., bir erkek çocuğunu daha taciz etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından sapığı bulmak için özel ekip oluşturdu.
Sivil olarak mahallede çalışma yapan ahlak polisleri, mağdur çocuklardan birinin “Bir arkadaşımın amcasıydı” demesi üzerine harekete geçti ve söz konusu kişiyi gözaltına alındı. Ancak görgü tanıkları şüphelinin o kişi olmadığını belirtti. Bunun üzerine gözaltına alınan şahsın arkadaşlarını araştıran ekipler, hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan ve 2011 yılında 8 yaşındaki bir çocuğu tecavüz etmek için cami tuvaletine götüren D.K. üzerinde yoğunlaştı. Özel ekip, şüpheliyi Sofulu Mahallesi’nde bir akrabasının evinde saklanırken yakaladı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen D.K.’nın suçunu itiraf ettiği ve kaç tane çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine mahallede araştırma yapan özel ekip, şüphelinin 3 çocuğun yanı sıra 5 çocuğa daha cinsel tacizde bulunduğu, bunun girişim aşamasında kaldığı için ailelerin şikayetçi olmadığı belirledi. Ekipler, son iki ayda gerçekleştirilen çocuk tacizlerini araştırıyor.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan D.K. ise adli tıp kurumundan alınan raporun ardından adliyeye sevk edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Sağlık çalışanları vergi kesintileri konusunda taleplerini aktardı…

 Türk Tabipleri Birliği Aile Hekimliği Kolu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası üyeleri Aile hekimliği çalışanlarının vergide …

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir