25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Şanıvarlar’ın görkemli düğünü
????????????????????????????????????

Şanıvarlar’ın görkemli düğünü

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Büro Sorumlusu Gazeteci Ramazan Şanıvar, kızını görkemli düğün töreniyle evlendirdi.

Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen düğünde Ramazan Şanıvar’ın yurtiçinin yanı sıra yurt dışına ihracat yapan Türkiye’nin sayılı sanayi kuruluşu SEPAŞ Plastik’de yurt dışı satış sorumlusu olan kızı Ece Şanıvar (Feride)ile Adana’nın çelik boruda lokomotifi konumunda yurt dışında önemli projelere damga vuran Mazlum Boru’da Üretim Mühendisi olarak görev yapan Tahsin Koçak ile yaşamını birleştirdi.

Gelin ile damadın isteği üzerine Ece Şanıvar ile Tahsin Koçak’ın nikâh şahitliğini öğretmenleri Aysel Taşöz, İlker Bayramoğlu, sıra arkadaşları Buse Nohutçu, Onur Demir ve Pelin Ekici’nin yapması da düğüne ayrı bir anlam yükledi.

Alışılmışın dışında çok renkli, heyecanlı ve hareketli geçen, gelin ile damadın öncülüğünde konukların pisten inmediği düğünde gelinin ağabeyi Koç Üniversitesi’nde Uluslararası Öğrenci Değişimi (Erasmus) Koordinatörü Mert Şanıvar ile Adana’nın tanınmış başarılı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hasan Boğa udlarıyla Türk Sanat Müziği’nden parçalar sunarak konuklara nostalji yaşattılar.

Gelinin babası Ramazan Şanıvar ile Eşi Bilge Şanıvar, damadın annesi Oya İzci, gece boyunca masaları tek tek ziyaret ederek konuklarla ilgilenmeleri beğeniyle karşılandı.Ceyhan Volkan haber olarak, genç çiftlere mutluluk.Ramazan Abimize ve yengeye uzun yıllar diliyoruz.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir