20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Şampiyonluk seferberliği…

Şampiyonluk seferberliği…

TFF 1. Lig’de sahasında Balıkesirspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek son haftaya averajla lider olarak giren Adana Demirspor, deplasmanda yapılacak olan Menemenspor maçı için adeta seferberlik başlatıldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Balıkesirspor maçının ardından Pazar günü jenerasyon antrenmanı yapan mavi-lacivertliler, dünü izin yaparak geçirdi. Jenerasyon antrenmanını Başkan Murat Sancak’ta izleyerek futbolcuları ve teknik heyeti Balıkesirspor galibiyetinden dolayı kutladı.

Mavi-lacivertliler, bugün akşam saatlerinde tesislerde toplanarak Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde Menemenspor maçının hazırlıklarını startını verecek.

Son haftaya averajla lider olarak giren Adana Demirspor’un mutlu sona ulaşması için Menemenspor maçından galibiyetle ayrılması gerekiyor. Bunun bilincinde olan teknik heyet ve yöneticiler seferberlik ilan ederek takımı bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Şampiyonluk için Menemenspor maçından mutlaka galibiyetle ayrılmaları gerektiğini vurguluyorlar.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir