23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Saldırı Ceyhan’da kınandı…

Saldırı Ceyhan’da kınandı…

CEYHAN’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YAPILAN SALDIRILAR KINANDI

Samsun’da hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Doktor Kamil Furtun ile ilgili olarak bir basın açıklaması düzenlendi.

Ceyhan Devlet Hastanesi önünde bir araya gelen sağlık çalışanlarına tüm kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri de destek verdi.

Basın açıklamasında konuşan Ceyhan Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Hürrem Cebeci,
Konuşmasında “Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde görevi başında uğradığı bir saldırı sonucu çok değerli bir hekim arkadaşımız yaşamını yitirmiştir. Hayatını kaybeden Operatör Doktor Kamil Furtun da tüm sağlık çalışanları gibi gece gündüz demeden insanların hayatını kurtarmak için çalışan bir meslektaşımızdı. Şifa veren ellere vefa gösterilmesi gerektiğini düşünüyor ve sağlık çalışanlarına yönelik bu tür saldırıların son bulmasını diliyoruz.” Dedi.

Tüm sağlık camiasına başsağlığı dileyen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,
” sebebi her ne olursa olsun sağlık çalışanlarına yönelik yapılan bu tür saldırıları kınıyoruz. Şifa dağıtan sağlık çalışanlarına yapılan şiddet ve saldırılar hiçbir şekilde kabul edilemez.” Dedi.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ise konuşmasında “hastaneler hepimizin sağlık hizmeti aldığı kurumlardır. Sağlık çalışanlarımız da vatandaşa şefkatle yaklaşarak hizmet etmenin gayretindedir. Bu hizmetti alan vatandaşlarımız ise unutmamalıdır ki hastanede o an en yakınları başucunda bekleyen sağlık çalışanlarıdır. Dileğimiz zaman zaman meydan gelen bu tür olumsuzlukların bir kez daha yaşanmamasıdır. Çünkü devlet, bütün kurum ve kuruluşları ve vatandaşları ile büyük bir ailedir.“ diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir