28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Sahte Savcı, Altınları İç Çamaşırında Gizledi…

Sahte Savcı, Altınları İç Çamaşırında Gizledi…

70 Yaşındaki Nimet Tek’i arayıp kendisini savcı olarak tanıtıp, yaşlı kadının altınları alan 36 yaşındaki Ahmet Tek, altınları iç çamaşırına iğneleyip suç ortaklarından gizledi.

Burhan Mahallesi’nde yanlız yaşayan Nimet Tek’i arayıp, kendisini savcı olarak tanıtan Ahmet Kılıç, Bir kuyumcu soyuldu, olay yerinde size ait kimlik bulundu. Suçsuz olduğunuzu biliyoruz, ancak olayın aydınlatılması için evde ne kadar altın, para varsa, alıp incelememiz gerekiyor dedi. Paniğe kapılan Tek, siyah poşete koyduğu 22 bin 200 lira para, 15 burma bilezik, 1 tam altın, 1 yarım altın, 21 çeyrek altını eve gelen koyup bekleyeme başladı.

Eve gelen zanlı, altın ve paraları almaya geldiği sırada, Tek’in parmağındaki yüzüğü görüp onuda isteyedi. Yüzüğüde alan Kılıç kaçtı. Altın ve paraları alıp Niğde Otogarı’na gelen dolandırıcı Adana’da gelmek otobüs bulamayınca bir taksiciye binerek önce Pozantı ilçesine, oradanda başka bir taksiyle Adana’ya geldi.

Altın ve paraları suç ortaklarıyla paylaşmaya giden Kılıç’ın içinde bulunduğu 51 T 0040 plakalı ticari taksi yol uygulaması yapan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekiplerinin dikkatini çekti. Niğde plakalı bir ticari taksinin Adana’da olmasındandan şüphe duyan polisler durdurdukları araçta arama yaptı. Aramalar sırasında polis, poşet içindeki altın ve paraları görünce Ahmet Kılıç’ın kimlik sorgulamasını yapınca gerçeği öğrendi. Niğde Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmede, Kılıç’ın suça karıştığını kesinleştiren ekipler zanlının detaylı üst aramasını yaptı. Yapılan aramada Kılıç’ın iç çamaşırına iğne ile çeyrek,yarım ve tüm buludu. Zanlı sorgusunda, Paraları suç ortaklarımla paylaşmak için Adana’ya geldim. Ummadığım anda yakalandım, iç çamaşırıma gizlediğim altınları ortaklarıma vermek istemedim dedi.

İşlemleri tamamlanan zanlının sorgusu devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir