25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / RAMAZAN ŞENLİKLERİ İPTAL…

RAMAZAN ŞENLİKLERİ İPTAL…

CEYHAN BELEDİYESİ RAMAZAN ŞENLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Ceyhan Belediyesi’nce düzenlenen Ramazan Şenlikleri programı İsrail’in Filistin’e yönelik katliamları nedeniyle iptal edildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, İsrail’in mazlum Filistin halkına karşı yeni bir katliam operasyonuna giriştiğini belirterek şunları söyledi:
“İsrail, süregelen saldırılarına bir yenisini daha eklemiştir. Mazlum Filistin halkına karşı yeni bir bombalama, katliam operasyonuna başlamıştır. Yapılan saldırılarda birçok Filistinli şehit oldu, yüzlerce de yaralı var. Yaralılara ilaç eksikliğinden dolayı gerekli tıbbi müdahale yapılamıyor. Biz de Ceyhan Belediyesi olarak İsrail’i şiddetle kınıyoruz. Bu vesile ile düzenlediğimiz Ramazan Şenlikleri programımızı da yarıda keserek iptal ettik. Bu mukaddes ayda Müslümanlar Filistin’de katledilen kardeşlerine, çiğnenen insan haklarına sessiz kalmamalı Filistin halkına yapılan katliamları BM’nin, insafına terk etmemelidirler. Bütün Müslümanlar vahdet içerisinde aralarındaki ihtilafları bir tarafa atıp tepkilerini en üst perdeden göstermelidirler. Filistin halkına yapılan katliamı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir