25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Polisten 6 yaşındaki Mehmet’e doğum günü sürprizi…

Polisten 6 yaşındaki Mehmet’e doğum günü sürprizi…

Adana‘da polis ekipleri, doğum gününü polislerin kutlamasını isteyen 6 yaşındaki Mehmet’e sürpriz yaptı. Polisleri görünce büyük mutluluk yaşayan Mehmet, evinden ekip aracıyla alınıp anaokuluna götürülerek doğum günü kutlandı.

Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi‘nde yaşayan Ramazan-Selver Özdemir çiftinin 6 yaşındaki oğulları Mehmet, doğum gününü polislerin kutlamasını istedi. Bunun üzerine baba Ramazan’da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne ulaşarak, “Oğlum polisleri çok seviyor ve doğum gününü polisin kutlamasını istiyor” dedi.

Bu çağrının ardından İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin talimatıyla harekete geçen ekipler, Mehmet’e sürpriz yaptı. İlk olarak Mehmet’in evine giden polis, polis üniforması giyen küçük çocuğu ekip aracıyla anaokuluna götürdü. Burada Mehmet’in arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan ekipler, küçük çocuğa ve arkadaşlarına çeşitli hediyelerde verdi.

Polisleri çok sevdiğini söyleyen Mehmet Özdemir, “Doğum günümü polislerin kutlamasını istedim. Onlarda benim bu isteğimi gerçekleştirdi. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Baba Ramazan Özdemir ise evladının çok mutlu olduğunu, büyüyünce polis olmak istediğini söyleyerek ekiplere teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir