25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Polis Baskınından Kaçan Zanlılar, Ellerindeki Cephaneyi Bir Bir Attı…

Polis Baskınından Kaçan Zanlılar, Ellerindeki Cephaneyi Bir Bir Attı…

Adana’da polisin eve düzenlediği uyuşturucu baskını sırasında damdan kaçan 3 zanlı, ellerindeki cephaneyi bir bir attı. Kısa süreli kovalamacanın ardından zanlılar yakalandı

Adana’da polis, bir eve yaptığı uyuşturucu baskınında kaçan zanlıları kovalamaca sonrası yakalarken evde 8 pompalı tüfek, 2 tabanca ve 1 otomatik tabanca ile elbiselerin arasında 18 gram esrar ele geçirildi.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi’nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürü Osman Ak’ın uyuşturucu satıcılarına yönelik başlattığı yoğun mücadele kapsamında Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını hızlandırdı. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Barbaros Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu olduğu ihbarı üzerine hızla harekete geçti. Özel harekat polisinin de destek verdiği operasyonda polis kapıya vurarak “Aç polis!” diye bağırınca evdeki bazı şahıslar damdan kaçmaya çalıştı.

Polis hemen koçbaşı ile kapıyı kırıp içeri girdi. Evin etrafını çeviren polisler de kaçan zanlılara kovalamaya başladı. Zanlılar, kaçarken ellerindeki silahları bir bir atmaya başladı. Polis, hem şahısları kovaladı hem de attıkları silahları topladı. Kısa süren kovalamacanın ardından kaçan Turan E. (26), Ayhan B. ve Ahmet K.yakalandı. Polis önce zanlıları yere yatırdı sonra da bir kısmını kaçarken atarak kurtulmaya çalıştıkları 8 pompalı tüfek, 2 tabanca ve 1 otomatik silahı yanlarına dizdi.

Polis evde de Diyadin B. ve Tufan Y. gözaltına aldı. Zanlılardan biri, polis merkezine götürülerken gazetecilere “Çek düşmanlarımız yakışıklı görsün” diye tepki gösterdi. Daha sonra polis, hassas burunlu Şans isimli narkotik köpeğiyle evde yaptığı aramada dolabın çekmecesinde kıyafetlerin arasında 18 gram esrar ele geçirdi.

Polis, gözaltına alınan şahsıları polis merkezinde detaylı bir şekilde incelemeye aldı. Zanlılardan Ahmet K. Ayhan B. ve Turan E.’nin 28 Mayıs günü Ahmet Cevdet Yağ Caddesinde bir kıraathanenin kurşunlanarak Orhan Aydemir ve Ferhat Balıkçı’nın yaralanması olayına karışmış olabileceğinden şüphelenen polis, mağdurları polis merkezine çağırarak teşhis yaptırdı. Mağdurlar 3 zanlının da kıraathaneye silahlı saldırı yapan ve kendilerini yaralayan şahıslar olduğunu söyledi. Bunun üzerine zanlılara adam yarala ve iş yeri kurşunlamadan da işlem yapıldı. Polis gözaltına alınan H.E. ve Tufan Y. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken diğer 4 zanlı adliyeye sevk edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir